Intrebare - Problema Biliard 8 Ball Pool Miniclip!

Salutare tuturor. Am facut topicul acesta pentru a gasi impreuna o solutie pentru jocul de biliard de pe Miniclip. Astazi cei de la Miniclip au introdus o noua versiune de joc, versiunea veche fiind scoasa de tot din functiune din cauza unor probleme cu Flash-ul, care se pare ca va fi scos de cei de le Adobe din 2020.

Pe langa grafica si modul in care se duc  bilele, in care se pune efectul si cateva detalii de genul ( practic jocul fiind aproape unul nou, trebuind sa ne obisnuim cu el ), avem si 2 probleme referitor la meciurile care se vor juca aici.
1. In sistemul de multiplayer, atunci cand cauti si vrei sa joci cu un prieten sau un jucator, nu se vor mai putea juca meciuri gratuite, ci va trebui sa joci meciuri pe bani, minimul fiind de 50 de monede/meci. Nu este neaparat o problema, doar ca e posibil ca unii useri la un moment dat sa ajunga pe 0, iar apoi sa nu mai poata sa isi joace meciurile , chiar daca ar vrea.

2. Problema cea mare este cu scorul. Se pare ca scorul nu se reseteaza dupa ce iesim. De exemplu, daca joc un meci cu jucatorul X si castiga cu 3-1, iar peste o zi am alt meci cu acel jucator, scorul va porni de la 3-1 , nu va aparea de la 0-0. Ceea ce reprezinta o mare problema, pentru ca daca ajungem sa jucam 5-6 meciuri, deja scorul va putea sa apara la un 25-25 . Dar problema este inca de la primul meci. Jucam un prim meci, avem un scor, iar apoi daca vrem sa jucam un alt meci, ce facem? Ce dovezi se pot aduce ca am castigat sau pierdut un meci de primul la 3 , primul la 5 sau pana la orice scor, daca atunci cand intru sa joc va aparea 20-20 sau orice scor de genul?

Astept sugestii de la voi, propuneri, sa gasim o solutie. Pana atunci propun ca nimeni sa nu mai creeze cupe noi, iar cupele in desfasurare sa primeasca un termen suplimentar , pentru a gasi o solutie pentru aceasta problema. Din punctul meu de vedere, la problema cu scorul nu prea avem ce sa facem, iar asta e un mare regret, pentru ca e posibil ca jocul sa nu mai poata fi jucat pe site.


acum 4 luni
damvort95
adauga comentariu
2 raspunsuri

Salutare ! 

Nu am intrat pe miniclip de cand s-a schimbat modul de joc, dar din ceea ce ai postat in legatura cu scorul eu vad valabila urmatoarea varianta. 

Ambii jucatori fac un print screen la scor inainte sa intre in meci in care sa apara data si ora.  La sfarsitul meciului se face din nou print screenuri cu scorul. Astfel se stabileste scorul meciului. 

Modalitatea de de desfasurare a unui meci este putin ingreunata, dar macar se rezolva situatia.

acum 4 luni
Vali
adauga comentariu

Isi pot scrie pe skype inainte de meci ce scor aveau si dupa nu mai sunt discutii. Eu oricum nu o sa mai joc acest joc dupa ce-mi termin meciurile..mi se pare sub orice critica. Zici ca e Yahoo Pool pentru cei care isi amintesc.

acum 4 luni
dorinutz
adauga comentariu

Raspunsul tau
Scrie aici raspunsul tau la aceasta intrebare
In ultimele 24 ore s-au logat 19 jucatori si 0 vizitatori si-au creat conturi.
Cei 492 jucatori valizi de pe site au creat 369 competitii, jucandu-se 4626 meciuri.
Sunt 4 clanuri valide care s-au confruntat in 1 batalii.
S-au trimis 2897 pm-uri, au fost create 1039 topicuri pe forum care au 4402 raspunsuri.