Topic - Razvan cup Fifa 19 PS4 Ed.1, in Forumul - Desfasurator competitii
Razvan cup Fifa 19 PS4 Ed.1
FIF19-PS4FIFA 19 - PS4 1 grupe 6 jucatori in grupa 2 / 6 jucatori inscrisi
1
 
 Jerome, acum 3 luni:
Aici se vor purta discutiile competitiei Razvan cup Fifa 19 PS4 Ed.1
 razvanadrian28, acum 3 luni:

Lucruri de care trebuie sa tineti cont pentru o experienta cat mai placuta pe site:


1. In primul rand, ar fi foarte bine sa cititi regulamentul, in special primele doua capitole: regulament general si suspendari & dezactivari.

 

2. Nu iesiti din meci, nu ironizati/jigniti si nu adresati injurii adversarilor, se vor aplica sanctiuni conform regulamentului.

Regulament - CAP. II - Suspendari/dezactivari - Art. 2: 

 Al. 4 - Jignirea jucatorilor: la prima abatere - 1 zi suspendare, la a doua abatere 2 zile suspendare, la abateri repetate, pentru fiecare abatere se va adauga o zi de suspendare.


Al. 5 - Injurii adresate jucatorilor: la prima abatere 2 zile suspendare, la a doua abatere 3 zile suspendare, la abateri repetate, pentru fiecare abatere se va adauga o zi de suspendare.

 

Al. 19 - Inceperea unui meci si intreruperea lui inainte de fluierul final se va sanctiona astfel: prima abatere "avertisment verbal", iar incepand cu a doua abatere se va da cate o zi de suspendare pentru fiecare iesire


 razvanadrian28, acum 3 luni:

3. De asemenea, confirmati rezultatul dupa fiecare meci jucat, in caz contrar, se vor aplica sanctiuni conform regulamentului.

Regulament - CAP. II - Suspendari/dezactivari - Art. 2: 

Al. 19 - Inceperea unui meci si intreruperea lui inainte de fluierul final se va sanctiona astfel: prima abatere "avertisment verbal", iar incepand cu a doua abatere se va da cate o zi de suspendare pentru fiecare iesire

 

4. In cazul in care aveti nelamuriri, puteti posta aici, pe forumul cupei si veti fi ajutati cu cea mai mare placere.

 

5. In cazul in care intampinati probleme pe parcursul desfasurarii competitiei: sunteti jigniti, adversarul paraseste meciul, nu va este confirmat rezultatul de adversar sau orice alt tip de probleme, puteti face o reclamatie aici.

 razvanadrian28, acum 3 luni:

6. Este important sa va logati constant pe site, in cazul in care sunteti nelogati pe site mai mult de 3 zile consecutiv, daca adversarul va face reclamatie pe motiv de inactivitate, veti pierde cu 3-0 meciul/meciurile care fac obiectul reclamatiei.

Regulament - CAP. I - Regulament General

Al. 9- Cine nu se logheaza pe site timp de 3 zile va pierde toate meciurile cu scorul de 3-0, in cazul in care adversarul/adversarii respectivului user va/vor face o reclamatie in acest sens.

 

7. In cazul in care adversarul evita jucarea meciurilor, puteti trimite mesaje pe site conform regulamentului, iar mai apoi sa faceti o reclamatie pentru acest motiv. Membrii staff-ului vor analiza situatia si in cazul in care veti avea castig de cauza, veti castigameciul cu 3-0 la masa verde.

 

8. Discutiile premergatoare meciului se vor purta pe Skype / Discord, inaite de a porni discutia, trimiteti adversarului link-ul cupei. In cazul in care acesta nu va dori la finalul partidei sa confirme scorul, avem nevoie de dovada faptului ca este vorba de meciul de aici din cupa, nu de unul amical.

 

9.In caz de neconfirmare a rezultatului de catre adversar, aveti nevoie de dovezi, de un print screen care sa confirme spusele voastre, pentru a putea fi confirmat de un moderator in urma reclamatiei pe care va trebui sa o faceti.

1
 
Forum Topicuri Raspunde