Topic - Triviador, in Forumul - Desfasurator competitii
Triviador
TRIVTriviador 1 grupe 4 jucatori in grupa 4 / 4 jucatori inscrisi
1
 
 razvanadrian28, acum 5 luni:
Aici se vor purta discutiile competitiei Triviador
 Seenk, acum 5 luni:

Cupa aprobata ! 

 cristi007, acum 4 luni:

 

 

 Ruddpack, acum 3 luni:
                                                        Termen: 27.09.2019 *Ruddpack*

 

» Am pus termen cupei, aceasta nu a primit termen la pornirea sa.

» Cupa se afla deja de cel putin 4 zile in desfasurare, pe forumul cupei se afla de atunci mesaje in urma reclamtiilor in care s-a acordat 3-0.

» La cele 4 zile scurse, adaug termen de inca o zi. (Cupa de 4 jucatori, termen minim de 4 zile.) - Existand totodata posibilitatea de a se prelungi si termenul cu maxim 3 zile, conform regulamentului.

 Ruddpack, acum 3 luni:

Avand in vedere ca organizatorul Andrey a decis sa inchida cupa conform termenului pus de mine, e adevarat (pentru ca desi competitia era in desfasuare de minim 4 zile, nu s-a obosit sa-i puna si termen), dar asta nu inainte de a pune rezultatul nejustificat de 3000-0 in favoarea sa cu toti jucatorii din cupa fara ca unul dintre aceste rezultate sa se confirme in urma unei reclamatii (pe forum nu exista niciun mesaj ca a cerut si primit scorul la masa verde cu unul dintre adversari), acesta va fi sanctionat conform regulamentului:

 

1. Va primi 7 zile de suspendare pentru faptul ca a postat trei rezultate nejustificate in calitatea sa de organizator al competitiei.

 

Cap II - Al. 14 - 2. Postarea unor rezultate nejustificate se va sanctiona astfel: - Daca cel care a postat rezultate nejustificate are si calitatea de organizator al competitiei, in cazul in care este vorba de un singur rezultat, va fi sanctionat din start cu 5 zile suspendare. In cazul in care vorbim de doua sau mai multe rezultate nejustificate postate in calitate de organizator, fie ca acestea sunt postate in beneficiul propriu sau al altor jucatori din cupa, se va adauga suspendarii precizate anterior cate o zi de suspendare pentru fiecare rezultat. (Se aplica concomitent si Cap IAl. 15)

 

2. Va pierde cu 3000-0 toate meciurile din aceasta competitie.

 

Cap I - Al. 15- Cine este prins ca si-a pus scoruri din burta in calitate de organizator sau jucator ce-si face mai multe conturi si se baga in aceleasi competitii va pierde toate meciurile din competitiile respective, indiferent ca meciurile au fost jucate sau trebuie sa le joace. Exceptie fac doar meciurile in care a jucat si a pierdut la o diferenta mai mare de 3 goluri, acele meciuri vor ramane asa.

 

 Ruddpack, acum 3 luni:

sirius - Andrey 3000 - 0  / Andrey - bardasel 0-3000 / Andrey - cristi007 0-3000 

 

3. Competitia va fi redeschisa, voi reseta meciul anulat si voi adauga numarul maxim de zile de prelungire la termenul initial pentru ca ceilalti jucatori sa-si poata juca meciul. - In cazul de fata, meciul ramas nedisputat este decisiv pentru castigarea cupei, aceasta trebuie redeschisa si prelungit termenul in mod obligatoriu, conform regulamentului.

 

                                           Termen: 27.09.2019 *Ruddpack* + 3 zile *Ruddpack*

 

1
 
Forum Topicuri Raspunde