Vizualizare competitie
Cupa de FIFA 2020 - PC (Ed'1)
FIFA20-PC FIFA 20 - PC
2 grupe
3 jucatori in grupa
6 / 6 jucatori inscrisi
Organizare Ruddpack
Moderare razvanadrian28
Propusa acum 1 luna
Acceptata acum 1 luna

Se va juca cu echipe de club care se pot schimba de la meci la meci.

 

 Inscrierea in cupa se face cu ID-ul de Discord

*** Toti jucatorii inscrisi au obligatia de a accepta invitatia in camera destinata acestei competitii: https://discord.gg/XJh4SuW

 

 Fii activ, logheaza-te constant si joacati meciurile. Daca strangi 3 zile consecutive de nelogare, adversarii iti pot face reclamatie si poti pierde meciurile in cauza cu scorul de 3-0, la masa verde.

 

 Asigura-te ca ai toate dovezile necesare, in cazul in care dupa finalizarea meciului adversarul nu doreste sa iti confirme scorul, ii poti face o reclamatie, asa ca ar fi bine sa ai printscreen cu discutia de dinaintea meciului si cea de dupa in care sa se poata observa link-ul cupei + un printscreen al rezultatului final.

 

 Meciurile se vor disputa intr-un termen bine stabilit conform regulamentului, acesta va fi vizibil in partea de sus a informatiilor prezente in cupa, pe un fundal rosu, imediat dupa pornirea competitiei.

Regulile competitiei:

 In faza grupelor se va confirma rezultatul obtinut in cele 90 de minute regulamentare, daca rezultatul final este un egal, aceasta va fi confirmat.

 Sunt permise toate combinatiile de taste.

 Fii informat, citeste regulamentul site-ului.