Regulament

Regulamentul general al site-ului www.cupacupelor.ro

 

Utilizarea site-ului www.cupacupelor.ro presupune acceptarea in totalitate a regulamentului expus mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto regulamentul. Neacceptarea regulamentului atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

 

Utilizarea site-ului CupaCupelor.ro este un privilegiu, nu un drept !

 


 

» CAP.I - REGULAMENT GENERAL

 

 Art. 1 - Regulament de ordine interioara

 

 

Al. 1- Pe forum-ul competitiilor sau la Social nu scrieti cu un limbaj de messenger, chat, skype - "tz", "sh”, "k", etc.

        - Fiecare nickname trebuie sa contina obligatoriu doar caractere din alfabetul limbii romane cine isi creeaza cont si va folosi la nickname alte caractere va primi dezactivare. Acelasi lucru este valabil si in cazul competitiilor/clanurilor, sa nu se foloseaca in titlu decat caractere din alfabetul romanesc, in caz contrar competitia/clanul va fi stearsa/sters;

 

Al. 2- Nu postati imagini cu tenta pornografica, religioasa sau alte tente prin care puteti induce in eroare sau ofensa alti jucatori de pe site! Puteti primi suspendare!

 

Al. 3- NU le aduceti jigniri si/sau injurii si nu ii provocati pe membrii site-ului indiferent de cale: forum, messenger, chat etc.! Puteti primi suspendare/dezactivare cont!

 

Al. 4- NU scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.

 

Al. 5- NU va faceti reclama la un forum/site/produs etc. Daca nu are legatura cu www.CupaCupelor.ro nu ne intereseaza si veti primi dezactivare cont! In cazul site-urilor concurente, NU este permis sa ii scrieti numele, indiferent ca puneti sau nu tot link-ul cu .ro/.com.

 

Al. 6- Ascultati întotdeauna indicatiile unui admin/moderator! Nu puteti sari peste decizia lor! Decizia unui moderator, in cazul in care o considerati gresita, nedreapta, o puteti contesta facand o “Reclamatie pentru admini”! Decizia adminilor este FINALA, deci NU poate fi contestata.

 

Al. 7- Daca adversarul nu doreste sa confirme scorul obtinut pe teren, puteti obtine rezultatul printr-o reclamatie.

 

Al. 8- Cine incearca sa obtina victoria prin dovezi, print-uri – false ori modificate, va pierde meciul cu 3-0 si va primi suspendare minim 2 zile. (Completari: Cap II, Al. 3)

 

Al. 9- Cine nu se logheaza pe site timp de 3 zile va pierde toate meciurile cu scorul de 3-0, in cazul in care adversarul/adversarii respectivului user va/vor face o reclamatie in acest sens.

 

Al. 10- NU aveti voie sa imprumutati contul nimanui, indiferent ca e frate, sora, prieten. Conturile suspectate de astfel de practici vor fi dezactivate.

 

Al. 11- Fiecare scor trebuie confirmat dupa terminarea unui meci. Daca nu confirmati scorul puteti primi suspendare. (Cap. 2, Art. 2, Al. 2)

 

Al. 12- NU stresati membrii staff-ului pe messenger, chat sau prin PM-uri pe site pentru a va rezolva reclamatiile, pentru a va da moderator etc. Puteti primi suspendare!

 

Al. 13- Cine se inscrie in cupele private fara voia organizatorului primeste suspendare! (regula se refera la cazurile in care un jucator ghiceste parola sau o ia de la un alt jucator din cupa). Daca vrei parola de la o cupa privata, o poti cere organizatorului pe forum-ul cupei respective ori trimitand-ui un PM pe site sau vorbind cu el pe messenger. (Cap. 2, Art. 2, Al. 10)

 

Al. 14- Cand faceti reclamatie sa cereti verificarea unui jucator trebuie sa aveti dovezi pentru a sustine acea reclamatie, nu faceti reclamatie cu motivul "Verificare" doar pentru ca vi se pare ca e sau poate e cont multiplu si sa fie sters sa castigati meciul la masa verde. 

 

Al. 15- Cine este prins ca si-a pus scoruri din burta in calitate de organizator sau jucator ce-si face mai multe conturi si se baga in aceleasi competitii va pierde toate meciurile din competitiile respective, indiferent ca meciurile au fost jucate sau trebuie sa le joace. Exceptie fac doar meciurile in care a jucat si a pierdut la o diferenta mai mare de 3 goluri, acele meciuri vor ramane asa.  

 

Al. 16- Cand faceti o reclamatie in care cereti verificarea unui jucator, trebuie sa fiti verificat pe site. In caz contrar, reclamatia se va inchide fara o decizie finala.

 

Al. 17- Discutiile de pe GameRanger nu se vor sanctiona in caz de jigniri/injurii/reclama deoarece jucatorii isi pot edita numele.

 

Al. 18- Doar cel implicat in scandal poate face reclamatie. Spre exemplu daca un jucator este jignit, doar el are permisiunea de a sesiza membrii staff-ului. Exceptie fac cazurile grave in care membrii staff-ului se pot autosesiza. 

 

Al. 19- O reclamatie poate fi retrasa doar de catre autor. Acest lucru este posibil doar pana cand reclamatia este preluata de catre un membru al staff-ului. 

 

Al. 20 - Titlul reclamatiei trebuie sa aiba legatura cu subiectul. In cazul in care reclamatia nu are un titlu adecvat, aceasta va fi inchisa fara o decizie finala.

 


 

 » CAP. II - Suspendari/dezactivari.

 

 Art. 2 - Modalitati de suspendare a contului


 

Al. 1 - Provocarea unui scandal – Prima abatere - 6 ore suspendare, la abateri repetate - 2 zile de suspendare.

 

Al. 2 - Neconfirmare scor: Prima abatere - avertizare “verbala”, la a doua abatere suspendare o zi, la abateri repetate, pentru fiecare abatere se va adauga o zi de suspendare(Scorul trebuie confirmat imediat dupa disputarea meciului, totusi, pot exista si situatii exceptionale, cand din motive neimputabile persoanei in cauza, aceasta nu poate confirma scorul, termenul putand fi astfel exitins la 12 ore. In aceste situatii trebuie sa existe si dovezi care sa sustina motivul enuntat.)

 

Al. 3 - Ironii adresate membrilor din staff – Prima abatere - 1–2 zile de suspendareIn cazul abaterilor repetate se poate ajunge chiar si la stergerea contului.

 

Al. 4 - Jignirea jucatorilor: la prima abatere - 1 zi suspendare, la a doua abatere 2 zile suspendare, la abateri repetate, pentru fiecare abatere se va adauga o zi de suspendare.


Al. 5 - Injurii adresate jucatorilor: la prima abatere 2 zile suspendarela a doua abatere 3 zile suspendare, la abateri repetate, pentru fiecare abatere se va adauga o zi de suspendare.

 

Al. 6 - Jignirea staff-ului: cont sters 


Al. 7 - Injurii adresate membrilor din staff: cont sters + BanIP 

 

Al. 8 - Jignirea site-ului: cont sters + BanIP

 

Al. 9 - 1. Inceperea unui subiect la Social pentru a va exprima nemultumirea fata de membrul x din staff: Prima abatere: 

 suspendare 2 zile si stergerea topicului. A doua abatere - cont sters.


           2. Inceperea unui subiect la Social pentru a strange voturi pe diferite site-uri: Prima abatere: avertizare "verbala" si stergerea topicului. A doua abatere - cont sters.


Al. 10 - Inscrierea in competitii private fara voia organizatorului se va sanctiona astfel: la prima abatere - suspendare 2 zile, abateri repetate - suspendare 3 zile.

 

Al. 11 - In cazul in care faceti o reclamatie si specificati voi cate zile sa fie sau cate zile ati dori sa fie suspendat jucatorul reclamat, la prima abatere veti primi avertizare "verbala", la abateri repetate veti primi 1-2 zile suspendare.

 

Al. 12 - Cine intervine in reclamatiile altora va fi sanctionat cu 2 zile suspendare. Se va sanctiona orice interventie, indiferent ca vreti sa ajutati unul din jucatorii implicati sau doar sa atrageti atentia. In cazul in care doriti sa fiti utili, puteti folosi mesageria privata.

(Exceptie fac doar cazurile in care vi se solicita acest lucru de catre un membru al staff-ului, in reclamatie sau prin mesageria privata.)


Al. 13 - Cine incearca sa obtina victoria prin dovezi, print-uri false ori modificate va pierde meciul/meciurile cu 3-0 si va primi suspendarela prima abatere 2 zile suspendarela a doua abatere 3 zile suspendare, la abateri repetate, pentru fiecare abatere se va adauga o zi de suspendare.


Al. 14 - 1. Postarea unor rezultate nejustificate se va sanctiona astfel: Daca ai postat un rezultat nejustificat intr-o cupa, primesti "avertisment verbal", iar daca ai postat doua sau mai multe scoruri nejustificate, primesti cate o zi de suspendare pentru fiecare scor. Toate rezultatele postate nejustificat se vor reseta.


             2. Daca cel care a postat rezultate nejustificate are si calitatea de organizator al competitiei, in cazul in care este vorba de un singur rezultat, va fi sanctionat din start cu 5 zile suspendare. In cazul in care vorbim de doua sau mai multe rezultate nejustificate postate in calitate de organizator, fie ca acestea sunt postate in beneficiul propriu sau al altor jucatori din cupa, se va adauga suspendarii precizate anterior cate o zi de suspendare pentru fiecare rezultat. (Se aplica concomitent si Cap IAl. 15)  


Al. 15 - 1. Organizatorul unui clan are obligatia de a se asigura ca jucatorii doresc sa faca parte din acesta. Daca un jucatorul face reclamatie pe motiv ca nu si-a dat acordul, iar organizatorul nu poate demonstra contrariul, cel care a organizat clanul va primsuspendare de 2 zile.

      

             2. De asemenea, jucatorii care au acceptat sa faca parte dintr-un clan, au obligatia sa reprezinte clanul in toate duielurile. Cine a confirmat participarea in clan, dar refuza categoric sa isi joace meciurile, va primi suspendare 3 zile si va pierde toate meciurile din duel cu 3-0.

 

Al. 16 - Nu creati mai multe topicuri cu acelasi subiect la Sectiunea de Reclamatii sau la oricare alta sectiune de pe site ! La prima abatere - "avertisment verbal" si stergerea topic-urilor; a doua abatere/abateri repetate - suspendare o zi.

 

Al. 17 - Inregistrarea si folosirea a mai multor conturi: prima abatere stergerea ultimului cont creat, abateri repetate stergerea tuturor conturilor + BanIP


Al. 18 - Este interzis ca jucarea unui meci sa se faca de catre o alta persoana decat cea care s-a inscris in competitie, toate conturile implicate vor fi dezactivate.


Al. 19 - Inceperea unui meci si intreruperea lui inainte de fluierul final se va sanctiona astfel: prima abatere "avertisment verbal", iar incepand cu a doua abatere se va da cate o zi de suspendare pentru fiecare iesire


Al. 20 Cine este prins ca triseaza la poker (spune cartile altor jucatori de la masa), va fi sanctionat cu suspendare 5 zile

 

*** ATENTIE !!! Se poate ajunge si la stergerea contului chiar daca decizia nu este luata conform celor scrise mai sus. Acest lucru se intampla doar atunci cand un jucator este recidivist sau este supus la voting si staff-ul decide dezactivarea contului cu pricina.

 

* Cine are 5 suspendari primeste cont sters.

 

 Dupa 3 luni de zile se permite revenirea cu un cont suspendat pe viata. 

 


 

» CAP. III - Obtinerea unei victorii la masa verde

 

Art. 3 - Pentru a castiga la masa verde un meci:

 

1. Adversarul sa fie nelogat de minim 3 zile.

 

2. Adversarul sa nu respecte regulamentul competitiei.

 

3. Adversarul sa fie suspendat minim 3 zile.

 

4. Adversarul sa aiba contul sters.

 

5. Trimiterea a 3 mesaje in 3 zile diferite.

 

*Fiecare PM trimis trebuie sa contina obligatoriu:

           * Link-ul cupei unde aveti meci + grupa/etapa (fara hyperlink);

           * Id-ul de skype/origin/steam/garena ... etc. la care te poate gasi sa jucati meciul;

           * Intervalul orar la care esti disponibil sa joci (intervalul trebuie sa fie de minim 6 ore si sa fie cuprins intre 09:00 - 23:00);

Si OBLIGATORIU sa apara in fiecare PM mesajul: "Daca nu raspunzi la mesaje sau nu ma contactezi pe mess sa joci, pierzi meciul la masa verde";

 

Pentru a nu pierde la masa verde prin varianta 5 trebuie sa raspundeti la fiecare mesaj primit astfel:

 - "Da joc, ma gasesti pe skype/origin/steam/garena la ora: xx:yy"

 

*Atentie: intre mesajele trimise trebuie sa treaca minim 24 de ore, iar cand faceti reclamatie trebuie sa puneti minim o dovada ca v-ati cautat adversarul pe ID-ul cu care s-a inscris (print screen din arhiva).

 

* Reclamtiile pentru acest motiv se pot face doar in ultimele 3 zile de termen ale cupei.


* In cazul in care trimiteti mesaje pe site conform regulamentului, iar adversarul va raspunde regulamentar la fiecare mesaj in parte in mod regulamentar, in ultima zi de termen puteti face o reclamatie si daca se va ajunge la concluzia ca v-ati dat mai mult interesul, veti castiga meciul/meciurile la masa verde.

 


 

» CAP. IV - Reclamatii

 

Art. 4 - Al. 1 Model de reclamatie

 

Link-ul cupei:

Jucatorul reclamat:

Motivul reclamatiei:

Dovezi (print-uri din meci, print-uri care sa contina conversatia de pe messenger)

Cerere:

 

(mai multe modetele de reclamatii pot fi gasite aici)

 

                                                       Al. 2 - Model de contestatie: 

 

- Link reclamatie contestata:

- Moderator contestat:

- Ce nu e corect?

- Cum trebuia (dupa parerea ta)?

 

INFO: Contestatiile vor fi rezolvate in maxim 48 de ore lucratoare (luni-vineri). Daca termenul cupei in care a aparut problema expira, se va prelungi pana dupa aflarea deciziei.

 

 * ATENTIE: Va rugam sa incarcati dovezile la reclamatii pe imgur.com

 


 

 

» CAP. V - Regulament pe jocuri


Art. 5 - Reguli generale la competitii

 

Fifa '03-'19, Ucl '06-'07, Euro 2008, Fifa Online 3/4

 

a) În cazul în care unul dintre jucatori iese dintr-un meci, meciul se va continua de la scorul ramas jucându-se minutele ramase si adunând rezultatele. Daca la întreruperea meciului unul din adversari avea jucatori în minus (cartonase rosii), la reluarea meciului acel jucator va juca cu oameni în minus. Daca unul din jucatori refuza continuarea meciului dintr-un motiv anume fara a avea dovezi concludente, va pierde meciul iar adversarului i se vor adauga inca 3 goluri la rezultatul din teren daca se afla in avantaj pe tabela. In cazul in care cel care a iesit era in avantaj pe tabela si nu mai doreste continuarea meciului atunci va pierde cu 3-0! (regula valabila pentru FIFA, UCL, etc.)

 

b) • In cazul cupelor (grupe), in faza grupelor se joaca pana in minutul 90 chiar daca tabela arata un rezultat de egalitate.

• In fazele eliminatorii se joaca pana cand unul din jucatori castiga.

• In cazul campionatelor meciul se joaca pana in minutul 90 chiar daca scorul este egal!

ATENTIE: Nu se permit prelungiri in cazul campionatelor cu etape si a grupelor, daca in minutul 90 tabela arata rezultat de egalitate acela va fi scorul final!

 

c) Nu va lasati intimidat de adversar daca va roaga sa treceti alt scor in afara de cel realizat pe teren! Daca sunteti prinsi riscati suspendare! Vor fi suspendati atat cel care a cerut adversarului sa treaca alt scor decat cel real cat si cel care a acceptat sa faca acest lucru! [Daca un jucator refuza sa joace meciu va pierde la masa verde (abandon)] !

 

d) NU aveti voie sa trageti de timp! (prin tragere de timp se intelege: pasele repetate intre fundasi/fundasi si portar mai mult de 5 minute virtuale)

 

e) Daca un jucator joaca cu o alta echipa decat cea cu care s-a inscris in competitie si castiga un meci/meciuri, acel meci/acele meciuri se rejoaca! Daca meciul a fost pierdut scorul se va confirma! Daca ambii jucatori procedeaza la fel, jucand cu echipe total diferite fata de cele cu care s-au inscris in competitie, meciul va fi anulat.

 

Reguli specifice Fifa '03 - '11:

 

f) Jucatorul care este trecut oaspete pe site este obligat sa bage IP-ul adversarului. In cazul in care jucatorul gazda nu poate hosta un meci se joaca pe IP-ul oaspetelui. Daca nici asa nu se poate crea conexiunea, se apeleaza la Hamachi/Gameranger.

 

g) Setari obligatorii:

• Half Lenght: 6 min
• Difficulty Level: Word Class
• Game Speed: Fast 
• Keeper Difficulty Level: Word Class

 

 

 Alte reguli pentru Fifa 2011

 

a) Sa foloseasca loturile initiale ale echipelor, asa cum vin in versiunea implicita a joculu.

* Cine sustine ca foloseste varianta originala a jocului trebuie sa dovedeasca cu print, pentru a nu duce in eroare ceilalti jucatori (la varianta originala se fac update-uri automat)

 

b) Este strict interzis sa se editeze skill-ul vreunui jucator, automat este interzisa si crearea vreunui jucator

 

c) Sa nu se editeze tactica (sistemul) echipelor, sistemul trebuie sa fie acelasi cu cel ce a fost dat in versiunea initiala a jocului.

 

* Se permite editarea loturilor doar daca regulamentul competitiei specifica acest lucru.

* Cine modifica loturile, tactica, joaca cu jucatori creati sau editeaza skill-ul vreunui jucator si participa in competitii pierde meciul cu 3-0 (inclusiv meciurile jucate si castigate)

 

*Atentie: Pentru a dovedi cele spuse mai sus, fiecare jucator are obligatia de a preda adversarului 3 printuri (sistemul de joc, skill-ul jucatorilor si lotul echipei) la inceputul meciului faceti aceste 3 poze, minimizati jocul si predati adversarului dovezile (adversarul are obligatia de a face acelasi lucru) Daca toate sunt in regula meciul poate incepe.

 

 Alte reguli pentru Fifa 2012

 

Varianta 1 - joc la Online, Online Friendlies: meciul se va desfasura la Online, Online Friendlies.

 

a) Setari obligatorii:

Team Level - Any

Half Lenght - 6 - 8 minute ( la alegerea organizatorului )

Controls - Assisted

Game Speed - Fast

Squad type - Online *

 


  Alte reguli pentru Counter-Strike 1.6

 

a) La regulamentul competitiilor trebuie sa apara obligatoriu mesajul: "Fiecare jucator trebuie sa porneasca demo la inceputul fiecarui meci, iar daca adversarul cere demo-ul la sfarsit , trebuie sa il prezinte. Cine nu prezinta demo-ul , va pierde meciul cu 30-0." (Daca nu apare acest mesaj, competitia va fi respinsa)

 

b) Cine este prins ca foloseste coduri in meciurile jucate pe cupacupelor.ro, la prima abatere primeste avertisment (sau suspendare o zi daca mai are avertismente), abateri repetate 3-4 zile, putand sa se ajunga chiar la dezactivarea contului.

 

c) Cine este prins ca foloseste coduri intr-un meci, pe langa sanctiunile de la punctul b, va pierde atat meciul respectiv cu 30-0, cat si restul meciurilor castigate din cupa.

 

d) Pe fiecare hartă, se va juca un număr fix de runde, 15 de fiecare parte (CT şi T), câştigătorul decizându-se prin adunarea numărului de runde câştigat de echipe pentru fiecare parte.

 


  Alte reguli pentru Poker:

 

1. Se va acorda 1-0 la masa verde pentru cupele de poker decat in momentul jucarii cupei.

 

2.Daca unul dintre jucatori lasa jocul sa dea FOLD automat o perioada mai lunga de timp acesta risca sa fie dat afara de la masa.

 

3. Cine se inscrie in turnee pe PokerStars, fara sa fie inscris si in cupa de pe site va fi sanctionat dupa modelul urmator:

   - Prima  abatere – avertisment verbal

   - A doua abatere – suspendare 1 zi + excludere temporara din club

   - Abateri repetate – 2 zile suspendare + excludere definitiva din club

 

4. Daca, cupa se joaca in aceasi zi in care a fost propusa si la regulamentul ei este specificat acest lucru, nu mai este necesara trimiterea PM-urilor catre jucatorii inscrisi.

    4.1.  Daca cupa, din motive subiective nu se mai poata disputa la ora stabilita, organizatorul are obligatia de a reprograma cupa, in alta zi DAR la aceeasi ora si de a instiinta jucatorii prin trimiterea PM-urilor de aceasta schimbare.

    4.2. Daca un singur user, din diferite motive nu poate fi prezent la data si ora stabilita, cupa se va reprograma pana cand vor putea fi prezenti toti userii.

 

5. Toate cupele de poker, in afara de cele de la punctual “4” au nevoie obligatorie de trimiterea PM-ului catre jucatori, inainte cu 24 de ore.

 

6. Cupele care nu respecta MODELUL DE ORGANIZARE de mai sus vor fi respinse.

 

Alte reguli pentru turneele de poker:

 

1. Comunicarea intre jucatori trebuie sa se faca intr-un mod civilizat, fara jigniri, fara provocari. Cine isi provoaca adversarii in mod repetat poate primi suspendare de minim 2 zile. 

 

2. Nu aveti voie sa le spuneti celorlalti jucatori de la masa ce carti aveti. Cine este prins ca incalca aceasta regula, va fi sanctionat cu suspendare de 5 zile, iar acolo unde este cazul: pierderea rangului(Regula se refera in mod special la discutiile de pe skype/messenger) 

 


Alte reguli pentru Biliard 8:

 

1. Inaintea fiecarui meci de Biliard 8, jucatorii au obligatia de a face print screen rezultatului din meciurile 

directe de pe miniclip si de a confirma pe skype rezultatul de la care se incepe meciul.

 

(Avand in vedere faptul ca un meci pe site-ul nostru este compus de cele mai multe ori din trei, cinci sau mai multe jocuri, ca recomandare, puteti confirma pe skype castigarea fiecarui joc in parte, astfel fiindu-va mai usor sa contabilizati rezultatul final al meciului.)

 

2. Ca recomandare, meciurile se vor juca pe 50 de monede, asta deoarece site-ul nu permite desfasurarea meciurilor in mod gratuit. 

 

             2.1 - Fiecare jucator este obligat sa isi asume riscul de a ajunge in imposibilitatea de a continua disputarea unui meci din cauza faptului ca nu are monede suficiente, in acest caz pierzand automat meciul cu 3-0.

 

             2.2 - De asemenea, in cazul in care unul dintre jucatori nu va avea monede suficiente sa joace, dar va incerca sa invoce diverse motive pentru a duce meciul spre anulare, se va aplica regulamentul general al site-ului. (CAP. III - Art. 3 - 5. Trimiterea a 3 mesaje in 3 zile diferite.)

 

             2.3 - Totusi, in cazul in care adversarul raspunde regulamentar la mesajele de pe site, in ultima zi de termen puteti face o reclamatie in care sa prezentati toate cautarile facute pe site si pe skype alaturi de raspunsurile primite si in cazul in care se ajunge la concluzia ca intr-adevar v-ati dat mai mult interesul pentru jucarea meciului, veti castiga cu 3-0 la masa verde.

 

3. In cazul in care unuia dintre jucatori ii cade conexiunea, jocul este pierdut doar daca a fost introdusa minim o bila in buzunar.

 

4. Cine este prins ca foloseste coduri (de orice tip), va pierde cu 3-0 atat meciul in care a folosit codul, cat si restul meciurilor jucate in cupa respectiva.

 


 

» CAP. VI - Regulamentul general al organizatorilor


 

Art. 6  Regulament ORGANIZATORI


 

Al. 1- Titlul competitiei trebuie sa fie unul original, fara dedicatii, fara reclama la un site concurent, fara greseli gramaticale si fara alte caractere decat cele din alfabetul romanesc.

 

Al. 2- Nu folositi imagini cu tenta pornografica, religioasa sau imagini ce au ca scop reclama la un site concurent sau pur si simplu la un alt site.

 

Al. 3- La “Info”, organizatorul trebuie sa treaca informatii despre competitie.

 

Al. 4- Regulamentul competitiei trebuie scris clar, fara prescurtari.

 

Al. 5- Termenul unei competitii va fi stabilit astfel: “n” zile pentru “n” jucatori in grupa.

 

Exemplu: pentru o cupa cu 4 grupe/4 jucatori in grupa termenul minim pentru grupe va fi de 4 zile sau pentru un campionat cu 16 etape termenul minim va fi de 16 zile.

 

* Termenul poate fi prelungit cu maxim 3 zile. In cazul in care au ramas foarte multe meciuri de disputat sau sunt meciuri decisive pentru castigarea unui campionat sau pentru avansarea in fazele superioare a unei cupe, termenul trebuie prelungit obligatoriu

 

* Avansarea unei cupe sau inchiderea acestea inainte de expirarea termenului sau fara a exista in prealabil un termen, daca nu s-au disputat toate meciurile, se va sanctiona cu suspendare 3 zile.

a) La abateri repetate pierdeti dreptul de a mai organiza competitii.

b) Atentie: cupele se inchid doar dupa ora 22:00.


Al. 6- Nu aveti voie sa treceti rezultate nejustificate in favoarea voastra sau pentru jucatorii din cupa. Daca sunteti prinsi, in cazul in care este vorba de un singur rezultat, primiti suspendare 5 zile pentru "scoruri din burta". In cazul in care vorbim de mai multe rezultate nejustificate postate, celor 5 zile se vor adauga cate o zi de suspendare pentru fiecare rezultat in parteToate rezultatele postate nejustificat se vor reseta. (*** Cand este cazul, se aplica concomitent si Cap IAl. 15)

 

Al. 7- Nu trimiteti mesaj privat catre moderatori pentru a va accepta cupa inaintea celorlalte ! La prima abatere veti primi un avertisment “verbal”, iar la abateri repetate suspendarea va fi de 1-2 zile.

 

Al. 8Aveti obligatia sa pastrati linistea pe forum-ul cupei. Daca vedeti scandaluri trebuie sa anuntati un moderator pentru ca acesta (singur ori impreuna cu admnii) sa ia masuri.


Al. 9Cand propuneti o competitie privata (cu parola) veti astepta mai mult pana va fi aprobata, deoarece cupele fara parola au prioritate.

 

Al. 10 Aveti obligatia de a duce pana la capat o cupa organizata (incepere, termen, avansare, terminare) in caz contrar primiti suspendare (la prima abatere avertizare verbala/suspendare 6 ore, la abateri repetate se poate ajunge si la suspendare de 2-3 zile.


Al. 11 Aveti dreptul de a interzice echipe in competitie, dar nu aveti voie sa le interziceti pentru a le lua voi, daca sunteti prinsi cu astfel de trucuri veti primi cea mai slaba echipa, indiferent ca ati jucat meciuri, se vor reseta si le veti juca cu echipa data ulterior.


Al. 12 Daca propuneti o competitie cu parola, asa va ramane, dupa ce a fost aprobata competitia daca scoateti parola dupa ce va luati echipa primiti suspendare de 3 zile.


Al. 13 Regulamentul competitiei nu se mai poate modifica dupa ce competitia a fost propusa, cine este prins ca editeaza regulile dupa propunerea competitiei va primi suspendare de 3 zile.

 

Al. 14  - Nu aveti voie sa interziceti jucatori cu o anumita nota/ratie. Daca nu vreti jucatori buni in cupele voastre faceti-le private, odata ce competitia organizata este fara parola inseamna ca au voie toti jucatorii sa se inscrie. 

 

Al. 15 - * La REGULAMENTUL competitiei trebuie sa puneti obligatoriu: 

a)  * Regulile scrise clar fara prescurtari! ((Al. 4))

b)  * Incalcarea de minim 2 ori a unei reguli duce la pierderea meciului cu 3-0.

sau

  * Daca vrei sa lasati jocul liber treceti: FARA REGULI ! 

» CAP. VII - Scorurile la masa verde


Art. 7 - Scorurile la masa verde

 

Pentru FIFA, UCL, EURO 2008, scorul standard la masa verde este -> 3-0 (indiferent ca se joaca tur/retur, scorul va fi 3-0)

Pentru ConQUIZtador: 3000-0

Pentru Counter Strike: 30-0

Pentru Biliard, Yahoo Pool 3-0

Pentru Snooker: 30-0

Pentru Poker: 1-0

Pentru Table: 3-0

La Remi pe tabla: 3-0; Etalat: 300-0

La Cruce: 11-0

 

 1. In cazul in care la o anumita categorie de joc nu este prevazut rezultatul cu care poate fi castigat un meci la masa verde, se acorda 3-0 (rezultatul standard).

 2. In cazul in care in regulamentul unei competitii se precizeaza faptul ca meciurile sunt alcatuite dintr-un singur joc, acestea castigandu-se "pe teren" cu 1-0, rezultatul la masa verde nu poate fi mai mare de 1-0.

 

2.1 Regula este valabila si pentru alte situatii in care se precizeaza faptul ca un meci este alcatuit dintr-un anumit numar de jocuri, rezultatul la masa verde nu poate fi mai mare decat cel care se poate inregistra intr-un meci jucat propriu-zis in acea competitie.

2.2 Regula se aplica in special categoriilor de joc: sah, biliard si table, dar atunci cand situatia o impune, se poate aplica si in cazul altor categorii de joc.

 


 

» CAP. VIII - Regulamentul general pentru sectiunea "Discutii"

 

 Art. 8 -  Regulament Social (Discutii)

 

Al. 1 - Nu se fac topicuri decat daca este strict necesar, fara topicuri "copy-paste" de pe alte site-uri, se vor face doar topicuri interesante, ce vor fi comentate si vor avea un mare interes pentru toti membrii site-ului, nu creati subiecte pentru a va arata nemultumirea fata de un membru din staff (ex: uitati ce moderator aveti, nu rezolva reclamatiile bine) se da suspendare de minim 3 zile pentru asa ceva;

Al. 2 - Nu incepeti subiecte ce dezintereseaza membri site-ului (ex: "salut, bine v-am gasit" sau "salut ce faceti?") puteti primi suspendare pentru asa ceva;
Al. 3 Nu postati comentarii doar din emoticuri sau cu replici de genul: k, , bv, etc; 
Al. 4 Nu comentati de dragul de a comenta, daca nu va intereseaza un subiect nu comentati, decat sa intaratati spiritele mai bine va abtineti si treceti la urmatorul topic;
Al. 5 Aveti obligatia de a respecta spusele moderatorilor/adminilor, daca la un comentariu sunteti avertizat sa incetati si voi continuati sa vorbiti primiti suspendare.
Al. 6 Orice material adaugat ce nu este al vostru va fi sters daca nu specificati sursa, nu incalcati regulile copyright-ului.

Al. 7 - Nu postati mesaje Off-Topic, fiecare comentariu trebuie sa aiba legatura cu tema topicului, daca abuzati, la prima abatere se da avertisment verbal iar la abateri repetate se da suspendare intre 6 ore si 2 zile.

Al. 8 - Nu scrieti cu Caps Lock deschis comentariile pentru a iesi in evidenta, daca abuzati puteti primi suspendare

 


 

» CAP. IX - Regulamentul general pentru Clanuri

 

 Art. 9 - Regulament Clanuri

 

Al. 1 Numele clanului trebuie sa contina obligatoriu doar caractere din alfabetul limbii romane

Al. 2 - Inainte sa creati un clan, aveti obligatia de a intreba jucatorii daca doresc sa faca parte din clan. Daca un jucator refuza sa reprezinte acel clan si face reclamatie, cel ce a organizat clanul va primi suspendare de 2 zile.

Al. 3 - Cine accepta sa faca parte dintr-un clan automat are obligatia sa reprezinte clanul in toate duelurile. Cine a confirmat participarea in clan iar cand vine vorba de batalii refuza categoric sa joace, va primi suspendare 3 zile si va pierde toate meciurile cu scorul de 3-0.

Al. 4 - Pentru a se organiza o batalie ambii organizatori trebuie sa fie de acord.

Al. 5 - In batalii nu se pierd meciuri la masa verde pe motiv de nelogari, suspendari decat in ultima zi de termen. Singura varianta de a castiga la masa verde este ca adversarul sa fie dezactivat.

Al. 6 - Termenul unei batalii va fi de minim 15 zile, se permite prelungirea cu maxim 3 zile.

 

Daca aveti nelamuriri despre "clanuri" va invitam sa cititi: Intrebari si raspunsuri

 


 

» CAP. X - Meciuri anulate

 

                                                    Art. 10 -  Cu si despre meciuri anulate


Al. 1 - Meciurile anulate se pot juca pe teren, dupa ce jucati un meci faceti reclamatie si un moderator va trece scorul (ATENTIE: puteti juca un meci anulat doar daca prin acel meci nu se schimba primele locuri din grupa sau nu se schimba castigatorul unui campionat)

 

(Cand se face o reclamatie pentru confirmarea un meci anulat trebuie ca reclamatia sa fie insotita OBLIGATORIU de un print screen cu discutia in care sa apara si link-ul cupei + un print screen cu scorul final (Atata timp cat se doreste jucarea unui meci anulat, se intelege automat ca jucarea acestuia sa face in cunostinta de cauza. Confirmarea rezultatului de cei doi jucatori in cauza nu poate servi drept substituent pentru printul din meci, cu scorul final.)

 

Al. 2 - Daca faceti prea multe meciuri anulate veti fi pusi in atentia adminilor, iar daca procentul meciurilor anulate este:

 a) 10-25% veti primi avertisment;

 b) 25-35% veti primi suspendare 1 zi;

 c) 35-40% veti primi suspendare 2 zile;

 d) Daca procentul depaseste 50% veti fi sanctionati cu suspendare de minim 3 zile !

 

Al. 3 - Nu puteti castiga un meci anulat daca adversarul e nelogat sau are cont sters, meciurile anulate se vor juca doar pe teren.

 

* In principiu, se vor analiza pentru meciuri anulate doar conturile care au peste 100 de meciuri jucate, dar pot fi si exceptii. 

Modificarea regulilor:  

  * Administratia isi rezerva dreptul de a modifica regulile cu o notificare ulterioara despre aceasta, utilizatorilor. Toate schimbarile si inovatiile de pe site se fac în conformitate cu parerile si interesele jucatorilor. 

Toate drepturile asupra continutului sunt rezervate

 - (Copyright © www.cupacupelor.ro | 2009 - 2019 ) 

 

Legendă

*Cap. - Capitol

*Art. - Articol

*Al. - Alineat

*Î. - Întrebare

*R. - Răspuns

 


                              Regulament moderatori   |   Regulament admini


 

 

In ultimele 24 ore s-au logat 5 jucatori si 1 vizitatori si-au creat conturi.
Cei 527 jucatori valizi de pe site au creat 372 competitii, jucandu-se 4728 meciuri.
Sunt 4 clanuri valide care s-au confruntat in 1 batalii.
S-au trimis 2974 pm-uri, au fost create 1073 topicuri pe forum care au 4542 raspunsuri.